• Kwaliteit transport
  • Uitstekende service
  • ISO gecertificeerd
  • Duurzaam

Koeltransport Benelux

Koeltransport in de Benelux laat u het beste regelen door de experts van Willems Transport Rijkevoort. Al sinds 1930 zijn wij als familiebedrijf actief in de transportsector. Inmiddels heeft Willems Transport Rijkevoort ruim 80 jaar ervaring en daardoor weten wij exact hoe we iedere opdrachtgever in de retail en andere sectoren op de juiste manier van dienst moeten zijn. In het Noord-Brabantse Rijkevoort beschikken wij over een moderne en efficiënte bedrijfslocatie. Wij hebben onder andere een koelloods en opslagloods van 2000 m2, een washal, een werkplaats en moderne kantoorfaciliteiten. Voor koeltransport binnen de Benelux bent u bij Willems Transport Rijkevoort helemaal op de goede plek.

Willems Transport Rijkevoort: koeltransport in de Benelux vanuit een centraal punt

Omdat Willems Transport Rijkevoort vrij centraal ligt in de Benelux kunnen wij uw goederen en voedingsmiddelen middels een koeltransport in korte tijd naar de plaats van bestemming brengen. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het transport van geconditioneerde en ongeconditioneerde voedingsmiddelen. Van kant-en-klaar maaltijden tot zuivelproducten en van groente tot fruit. Als goederen voorafgaand aan het koeltransport in de Benelux opgeslagen moeten worden, is dat bij ons ook geen probleem. Wij hebben verschillende ruime opslagplaatsen. Zowel voor producten die wel gekoeld als die niet gekoeld hoeven te worden.

De Benelux en Duitsland

Naast koeltransport in de Benelux kunt u bij Willems Transport Rijkevoort ook terecht voor goederenvervoer naar het Ruhrgebied in Duitsland. Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden contact met ons op via +31 (0) 485 371844.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Koeltransport Benelux-2
Koeltransport Benelux-2
Koeltransport Benelux-2
Deutsch (German) English (English) Nederlands (Dutch)