• Kwaliteit transport
  • Uitstekende service
  • ISO gecertificeerd
  • Duurzaam

Etiketteren

Voor het etiketteren van producten kunt u terecht bij Willems Transport Rijkevoort. Wij staan bekend als een internationaal transportbedrijf dat goederen binnen de Benelux en naar het Duitse Ruhrgebied vervoert. Maar naast het vervoeren van producten, staan wij ook voor u klaar indien u producten wilt opslaan, etiketteren of overpakken. Wij zijn allround en daar hebben onze klanten profijt van.

Opslaan, etiketteren en vervoeren van goederen

Voor het opslaan, etiketteren en vervoeren van goederen heeft u maar één bedrijf nodig. Willems Transport Rijkevoort is u graag van dienst. Onze onderneming is ontstaan als een familiebedrijf, maar groeide al snel uit tot een internationaal transportbedrijf met een zeer diverse dienstverlening. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over onze eigen opslagruimtes, zowel voor gekoelde als voor niet-gekoelde producten, en kunnen wij ook over opslagloodsen in de nabije omgeving gebruikmaken. Van onze opdrachtgevers krijgen wij door welke goederen wanneer gedistribueerd moeten worden naar hun klanten.

Meer informatie over onze diensten

Of u Willems Transport Rijkevoort nu wilt inschakelen voor het opslaan, etiketteren of het vervoeren van uw goederen, onze medewerkers staan altijd voor u klaar om hoe te helpen waar nodig. Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Aarzel dan niet even te bellen naar +31 (0) 485 371844.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Etiketteren-2
Etiketteren-2
Etiketteren-2
Deutsch (German) English (English) Nederlands (Dutch)