• Kwaliteit transport
  • Uitstekende service
  • ISO gecertificeerd
  • Duurzaam

Distributie retail

Willems Transport Rijkevoort kan de distributie van uw retail perfect uitvoeren. Wij zijn ruim 80 jaar geleden begonnen en in de loop van de tijd is Willems Transport Rijkevoort uitgegroeid tot een internationaal transportbedrijf. Onze professionele werknemers rijden naar alle regio’s in de Benelux en het Duitse Ruhrgebied. Door onze jarenlange ervaring en ruime kennis van zaken kunnen wij iedere klant een uitstekende service en kwaliteit van transport garanderen. Voor de retail is Willems Transport Rijkevoort de ideale partner voor distributie.

Distributie voor uw retail door Willems Transport Rijkevoort

Een juiste distributie van alle goederen is voor iedereen in de retail ontzettend belangrijk. U wilt natuurlijk niet dat de producten beschadigd raken of te laat worden geleverd. Met Willems Transport Rijkevoort bent u verzekerd van een vlekkeloos transport. De zorg voor de goederen van onze opdrachtgevers staat bij ons altijd op de eerste plaats. Wij maken gebruik van een modern planningsysteem, waardoor goederen te allen tijde op de goede plek en het goede tijdstip bezorgd worden.

Vervoer, opslag en onderhoud

Naast de distributie van retail is het bij Willems Transport Rijkevoort ook mogelijk om geconditioneerde en ongeconditioneerde voedingsmiddelen te laten vervoeren. Daarnaast weten wij ook alles over de opslag van goederen en het onderhoud van vervoersmiddelen. Heeft u nog vragen over onze diensten? Of wilt u ons inschakelen? Bel dan naar het telefoonnummer +31 (0) 485 371844.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Distributie retail-2
Distributie retail-2
Distributie retail-2
Deutsch (German) English (English) Nederlands (Dutch)