Transport, opslag en logistieke diensten

Wagenpark

Omvang en diversiteit

Willems Transport Rijkevoort beschikt over ca. 55 trekkende eenheden. Onze opleggers met of zonder koeling zijn uitgerust met een laadplatform.
Daarnaast beschikken we over een aantal vracht- en bestelauto’s die specifiek zijn ingericht voor het transport van zogenoemde eendagskuikens, een transport waaraan hoge eisen wordt gesteld vanwege de zeer kwetsbare levende have.

Boordcomputers

Al onze vrachtauto’s zijn voorzien van een boordcomputer. Onze planning en administratie zijn volledig ingericht op en geïntegreerd met deze boordcomputers. Daardoor kunnen wij op elektronische wijze beschikken over uitgebreide informatie over de transportbewegingen. Dat is niet alleen belangrijk voor onze eigen bedrijfsvoering, maar zeker ook in het belang van onze cliënten. Op individuele basis maken wij met onze cliënten afspraken over mogelijkheden om via ons klantenportaal elektronisch te beschikken over bijvoorbeeld ritinformatie, zoals de temperatuur van de vervoerde producten, aankomsttijden e.d.

Onderhoud in eigen garage

Doordat wij het onderhoud, de APK-keuring en de reiniging van ons materieel zelf uitvoeren, zijn wij in staat dat op een zeer efficiënte wijze in te plannen en uit te voeren.

MENU