Transport, opslag en logistieke diensten

Gekoeld transport Nederland

Gekoeld transport in Nederland kunt u met een gerust hart overlaten aan de professionals van Willems Transport Rijkevoort. Wij zijn in 1930 begonnen als familiebedrijf en sindsdien hebben wij ons gespecialiseerd in transport, opslag en andere logistieke diensten voor onder meer de retailsector. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een internationaal transportbedrijf dat bekend staat om een uitstekende service. Als u op zoek bent naar een partner voor gekoeld transport in Nederland bent u bij Willems Transport Rijkevoort helemaal op de goede plek.

Willems Transport Rijkevoort: gekoeld transport door heel Nederland

Ons wagenpark bestaat uit ruim 50 trekkende eenheden. Zowel de opleggers met en zonder koeling hebben een laadplatform. Daarnaast zijn alle vrachtauto’s van Willems Transport Rijkevoort uitgerust met een boordcomputer. Zodoende kunnen wij exact in de gaten houden waar onze vervoersmiddelen zijn en wat de temperatuur is van de goederen die gedistribueerd worden. De opdrachtgevers die ons inschakelen voor gekoeld transport in Nederland kunnen deze informatie ook inzien als ze dat willen.

Uitgebreid distributienetwerk

Behalve in Nederland kan Willems Transport Rijkevoort u ook van dienst zijn met gekoeld transport naar België, Luxemburg en het Duitse Ruhrgebied. Door ons uitgebreide distributienetwerk kunnen wij uw goederen overal in korte tijd naartoe brengen. Voor meer informatie over onze diensten kunt u bellen met onze medewerkers: +31 (0) 485 371844.

MENU