Transport, opslag en logistieke diensten

Onderhoud

Wasstraat

Op ons bedrijfsterrein is een overdekte wasplaats voor het wagenpark ingericht. Door middel van een moderne “wasbeer”-installatie kunnen de vrachtwagens en de trailers snel en goed gewassen worden. Dit komt niet alleen ten goede aan de uitstraling van ons eigen bedrijf maar natuurlijk ook voor onze klanten waarvoor wij transporten uitvoeren.

De wasstraat gaat uit van het principe dat de vrachtwagen wordt geparkeerd in onze wasstraat. De wasinstallatie beweegt zich over de vrachtwagen heen. Ten eerste wordt de vrachtwagen ingeschuimd met een mengsel van water en zeep. Hierna bewegen de verschillende borstels zich over de verschillende delen van de vrachtwagen. Met name de achterkant, waar zich doorgaans het meeste vuil bevindt, krijgt ruime aandacht, zodat elke vrachtwagen er weer blinkend schoon uitziet. Desgewenst kan de gehele vrachtwagen ook een waxbeurt krijgen.

De wasstraat heeft de afmetingen dat een combinatie tot 19.60m kan worden gewassen. Daarmee is de wasstraat dus ook geschikt voor groot-volume-combinaties. De hoogte van het voertuig is maximaal 4.20m en de breedte 2.50. De wastijd voor een trekker-trailercombinatie bedraagt 8 minuten. De wastijd van een motorwagen+combinatie bedraagt 12 minuten.

Deze uiterst moderne en milieuvriendelijke wasstraat gebruiken wij niet alleen voor onze eigen auto’s maar ook derden kunnen hun vrachtauto’s hier laten wassen.

Algemeen onderhoud

Wij hebben een zeer goed geoutilleerde werkplaats met ervaren monteurs die alle onderhoudswerkzaamheden en bijna alle reparaties kunnen verrichten. Al het onderhoud aan onze eigen vrachtauto’s wordt door deze werkplaats uitgevoerd. Wij verrichten ook het onderhoud van vrachtauto’s in opdracht van derden.

APK-keuring

Wij zijn een erkend keuringsstation voor de APK. Naast de APK-keuringen van onze eigen vrachtauto’s, verrichten wij APK-keuringen in opdracht van derden.

MENU